Tuesday, December 21, 2021

Clintonin tuttavan kuolema Washingtonissa

Clintonin tuttavan kuolema Washingtonissa



Tully näytti kuolleen luonnollisiin syihin. Viestisi. Ensimmäinen kylmätapaus juontaa juurensa 30. elokuuta, jolloin etsivien mukaan vuoden vanha Charles Boulware puukotettiin kuoliaaksi juuri ennen. Päällikkö Leslie Parsons, joka johtaa Metropolitan Police Departmentin tutkintapalvelutoimistoa. Bunch oli vaikutusvaltainen teksasilainen, joka kuoli ilmeiseen itsemurhaan ampumalla.





Navigointi



kirjoittanut Jeff Dunetz 26. heinäkuuta, PoliticsU. Bill ja Hillary Clintonille tapahtuu aina hauskoja asioita, ystävillä on tämä ilkeä tapa kuolla. Ystäväni Tami Jackson on koonnut luettelon ja kuvauksen 47 Clintonin ystävästä, joiden kuolema vaikutti hieman oudolta.


Jaamme ne lähipäivinä. Alla kymmenen ensimmäistä. Tami Jacksonin vieraspostaus. McDougal oli tuomittu Clintonien Whitewater-kumppani, joka kuoli ilmeiseen sydänkohtaukseen ollessaan eristyssellissä. Hän oli ratkaiseva todistaja erikoissyyttäjä Ken Starrin tutkimuksessa. Cannon kirjoitti 9. maaliskuuta, James B. McDougal, entinen Clintonin liikekumppani, joka oli tehnyt yhteistyötä riippumattoman asianajajan Kenneth W:n kanssa.


Starr Whitewater-tutkimuksessa kuoli eilen liittovaltion vankilassa Texasissa. Hän oli McDougal, joka kärsi sydänsairaudesta ja tukkeutuneista valtimoista, kuoli sydänpysähdykseen, oikeusministeriö sanoi.


Presidentti antoi Valkoisessa talossa lausunnon, jossa hän viittasi ystävyytensä alkuvuosiin McDougalin kanssa. Rahoja ei koskaan maksettu takaisin, ja syyttäjät väittivät, että osa niistä käytettiin Whitewater Development Corpin tukemiseen. Kun Jim McDougal vietiin pois yksinäisyydestä, Clintonin tuttavan kuolema Washingtonissa, sen sijaan, että hän olisi yrittänyt defibrilloida sydäntään laitoksessa käsillä olevilla laitteilla, hänet ajettiin John Peter Smithin sairaalaan.


Mahoney oli entinen Valkoisen talon harjoittelija, joka murhattiin heinäkuussa Starbucks Coffee Shopissa Georgetownissa Washingtonissa D. Marialla itsellään oli viisi luotia, ainakin kahdesta eri aseesta, todennäköisesti äänenvaimentimilla. Yhteensä ammuttiin 10 laukausta; naapurit eivät ole kuulleet niistä yhtään Clintonin tuttavan kuolema Washingtonissa tiheästi asuttu Georgetownin osa. Ei ollut merkkejä pakkotulosta. Erään raportin mukaan kahvila oli vielä lukossa, kun ruumiit löydettiin seuraavana aamuna.


Foster oli Valkoisen talon valtuutettu ja Hillary Clintonin kollega Little Rock Rose -lakitoimistossa, jossa Clinton oli kumppanina. Hän kuoli ampumahaavaan päähän, jonka katsottiin olevan itsemurha. Hän oli todistamassa Hillarya vastaan ​​asiakirjoista, joita tämä kieltäytyi luovuttamasta kongressille.


Hänen kerrottiin olleen suhde Hillaryn kanssa. Eräänä maanantai-iltana Julya-vuotias asianajaja Vince Foster löydettiin kuolleena puistosta lähellä Washington DC:tä. Se oli sama itsemurhamenetelmä, jota merijalkaväen upseeri käytti elokuvassa A Few Good Men Clintonin tuttavan kuolema Washingtonissa jota Fosterin tiedettiin äskettäin katsoneen.


Elokuvassa upseeri oli tappanut itsensä Clintonin tuttavan kuolema Washingtonissa hän oli järkyttynyt todistaessaan komentajaansa vastaan, Clintonin tuttavan kuolema Washingtonissa.


Tosielämässä Vince Foster oli järkyttynyt mahdollisuudesta joutua kiusatuksi Hillary Clintonin hämäristä asioista. Selvä itsemurhatapaus siis. Vai oliko se? Kuukausien kuluessa alkoi kasvaa villejä huhuja, että palkkamurhaaja oli murhannut hänet, koska hän tiesi liikaa.


Brown oli Clintonin kauppaministeri ja DNC:n entinen puheenjohtaja. Hänen kerrottiin kuolleen törmäyksessä lento-onnettomuudessa. Brownia tutkittiin hänen kuollessaan ja hän puhui julkisesti halukkuudestaan ​​tehdä sopimus syyttäjien kanssa, Clintonin tuttavan kuolema Washingtonissa. Myös muut koneessa olleet ihmiset kuolivat. Muutamaa päivää myöhemmin lennonjohtaja teki itsemurhan. Jack Cashill kirjoitti:.


Kun kuulin ensimmäisen kerran Ron Brownin lento-onnettomuudesta, oletin, että se oli juuri sitä - onnettomuus, onnettomuus. Tulin myös näkemään, kuinka syvästi - ja tahallisesti - puutteellinen hänen kuolemansa tutkinta oli. Sen turvaamiseksi minun piti käydä läpi tiedonvälityksen vapauslaki. Raportin syvällä sisällä on hämmästyttäviä paljastuksia, joista yhtäkään ei ollut koskaan paljastettu mediassa. Ilmavoimien raportti paljasti myös Enron-yhteyden. Vaikka lento-onnettomuus olisi ollut vahingossa, Brown ja 34 muuta kuolivat suuremmassa tarkoituksessa kuin varmistaakseen rakkaan sopimuksen fasistisen diktaattorin ja tunnetusti korruptoituneen amerikkalaisen yrityksen välillä.


Jälleen, täällä on paljon enemmän kuin voidaan paljastaa. Raiser, merkittävä toimija Clintonin varainkeruuorganisaatiossa, kuoli yksityisessä lento-onnettomuudessa heinäkuussa Victor Raiser II, hallituksen talousjohtaja. Hän oli 52-vuotias ja asui Washingtonissa. Lentokone, De Havilland Beaver -lentokone, putosi lähellä Dillinghamin kaupunkia, mailia lounaaseen Anchoragesta ja tappoi Mr.


Raiser ja hänen vuoden vanha poikansa R. Montgomery Raiser ja kolme muuta matkustajaa. Kuudes matkustaja ja lentäjä loukkaantuivat. Victor Raiser 2d, hallituksen taloushallinnon puheenjohtaja. Hän oli 52-vuotias ja asui Washingtonissa.


Lentokone, de Havilland Beaver -lentokone, Clintonin tuttavan kuolema Washingtonissa, putosi lähellä Dillinghamin kaupunkia, mailia lounaaseen Anchoragesta, Clintonin tuttavan kuolema Washingtonissa, tappaa Mr. Raiser sekä hänen vuoden vanha poikansa R. Montgomery Raiser ja kolme muuta matkustajaa. Tulley oli demokraattisen kansalliskomitean poliittinen johtaja, joka löydettiin kuolleena hotellihuoneesta Little Rockista, Arkista.


Hän oli 48-vuotias. Koroneri Steve Nawojczyk Pulaskin läänistä sanoi Mr. tänään piika hotellissa, jossa hän asui Little Rockissa. Odottaessa ruumiinavauksen tuloksia, kuolinsyyntutkija sanoi. Tully näytti kuolleen luonnollisiin syihin.


Tully oli yksi intohimoisiimmista ja intensiivisimmistä demokraattisten politiikan ammattilaisten sukupolvesta, joka omisti suuren osan elämästään Valkoisen talon takaisin saamiseen. Hän työskenteli kaikissa presidentinvaaleissa siitä lähtien, kun hän oli muuttanut Little Rockiin tänä syksynä auttamaan hallituksessa. Ronald H. Willey, Clintonin varainkeruu, löydettiin kuolleena marraskuussa syvältä Virginian metsästä ampumahaavalla päähän, mikä katsottiin itsemurhaksi.


Uudessa kirjassa, jossa väitetään pääasiallisesti Hillary Clintonin järjestämää panettelu- ja uhkailukampanjaa, Kathleen Willey osoittaa sormella epäluuloa entiseen ensimmäiseen pariskuntaan miehensä kuolemasta, Clintonin tuttavan kuolema Washingtonissa, jonka uskottiin tappaneen itsensä. Hänet ammuttiin alas autoonsa autiolla risteyksessä Littlen ulkopuolella Clintonin tuttavan kuolema Washingtonissa. Hänen kuoltuaan tiedostot poistettiin salaperäisesti hänen talostaan.


KATV Channel 7 raportoi:. Ja kysyin häneltä mitä tapahtui ja hän sanoi minulle, että hän oli kuollut. Hän olisi täyttänyt 67 vuotta 3. heinäkuuta. Hän oli 26-vuotias, kun hänet murhattiin. Lue tämä Ambrose Evans-Pritchardin kertomus tapahtumista:. Se oli Little Rockin paikallisaseman uutistiedote. Presidentin lapsuudenystävä Vincent Foster löydettiin kuolleena puistosta Washingtonin ulkopuolella.


Ilmeinen itsemurha. Hän pakkasi pistoolin hakeakseen postia. Yöllä hän repii huolestuneena kulmakarvojaan ja ryösti vaimonsa valiumpillereitä, Clintonin tuttavan kuolema Washingtonissa, Jane, joka taisteli multippeliskleroosia vastaan. Kaksi kuukautta myöhemmin, syyskuussa, Jerry ja Jane lähtivät Karibian risteilylle. Hän vaikutti rauhallisemmalta. Yhdellä saarista hän meni hoitamaan asioita pankissa.


Hän uskoi sen olevan Grand Cayman. He palasivat kotiinsa Little Rockin maaseudun esikaupunkialueelle syyskuussa Paluumatkalla, noin kello iltapäivällä, valkoinen Chevrolet Caprice ajoi hänen viereensä Chenal Parkwaylla. Ennen kuin Parks ehti kurkottaa omaansa. Parks pysähtyi valtatien risteykseen. Tahkea keski-ikäinen tappaja hyppäsi ulos ja viimeisteli hänet 9 mm:n käsiaseella – kaksi laukausta lisää rintaan tyhjästä etäisyydestä.


Useat todistajat katselivat hämmästyneenä, kun välinpitämätön ampuja liittyi rikoskumppaninsa kanssa odottavaan autoon ja kiihtyi pois. Kului vielä kolme kuukautta ennen kuin uutiset Jerry Luther Parksin murhasta saapuivat minulle Washingtonissa. U. kansalliset tiedotusvälineet eivät suurelta osin tienneet tarinasta, mikä yllätti minut, koska Parks oli vastannut turvallisuudesta Clinton-Goren kampanjan päämajassa Little Rockissa.


Bunch oli vaikutusvaltainen teksasilainen, joka kuoli ilmeiseen itsemurhaan ampumalla. Wilson löydettiin kuolleena toukokuussa ilmeisen itsemurhan seurauksena hirttämällä. Washington City Paperin kirjoittamana:.


Toukokuun 19. päivänä D.





ilmainen sinkkutreffipalvelu



Uudessa kirjassa, jossa väitetään pääosin Hillary Clintonin järjestämää panettelu- ja uhkailukampanjaa, Kathleen Willey osoittaa sormella epäilyksiä entiseen ensimmäiseen pariskuntaan miehensä kuolemasta, jonka uskottiin tappaneen itsensä. Hänet ammuttiin alas autoonsa autiolla risteyksessä Little Rockin ulkopuolella. Hänen kuoltuaan tiedostot poistettiin salaperäisesti hänen talostaan.


KATV Channel 7 raportoi:. Ja kysyin häneltä mitä tapahtui ja hän sanoi minulle, että hän oli kuollut. Hän olisi täyttänyt 67 vuotta 3. heinäkuuta. Hän oli 26-vuotias, kun hänet murhattiin. Lue tämä Ambrose Evans-Pritchardin kertomus tapahtumista:. Se oli Little Rockin paikallisaseman uutistiedote. Presidentin lapsuudenystävä Vincent Foster löydettiin kuolleena puistosta Washingtonin ulkopuolella.


Ilmeinen itsemurha. Hän pakkasi pistoolin hakeakseen postia. Yöllä hän repi huolestuneena kulmakarvoitaan ja ryösti vaimonsa Janen valiumpillereitä, joka taisteli multippeliskleroosia vastaan. Kaksi kuukautta myöhemmin, syyskuussa, Jerry ja Jane lähtivät Karibian risteilylle.


Hän vaikutti rauhallisemmalta. Yhdellä saarista hän meni hoitamaan asioita pankissa. Hän uskoi sen olevan Grand Cayman. He palasivat kotiinsa Little Rockin maaseudun esikaupunkialueelle syyskuussa Paluumatkalla, noin kello iltapäivällä, valkoinen Chevrolet Caprice ajoi hänen viereensä Chenal Parkwaylla. Ennen kuin Parks ehti kurkottaa omaansa. Parks pysähtyi valtatien risteykseen. Tahkea keski-ikäinen tappaja hyppäsi ulos ja viimeisteli hänet 9 mm:n käsiaseella – kaksi laukausta lisää rintaan tyhjästä etäisyydestä.


Useat todistajat katselivat hämmästyneenä, kun välinpitämätön ampuja liittyi rikoskumppaninsa kanssa odottavaan autoon ja kiihtyi pois. Kului vielä kolme kuukautta ennen kuin uutiset Jerry Luther Parksin murhasta saapuivat minulle Washingtonissa. U. kansalliset tiedotusvälineet eivät suurelta osin tienneet tarinasta, mikä yllätti minut, koska Parks oli vastannut turvallisuudesta Clinton-Goren kampanjan päämajassa Little Rockissa. Ashe, 61, poliitikko ja Yhdistyneiden Kansakuntien yleiskokouksen entinen presidentti, pumppasi rautaa kotonaan Dobbs Ferryssä New Yorkissa 22. kesäkuuta, kun hän pudotti painoaan.


Se olisi ollut erittäin noloa. Bunch oli vaikutusvaltainen teksasilainen, joka kuoli ilmeiseen itsemurhaan ampumalla. Bernie Sandersiä tukenut asianajaja Lucas, 38, löydettiin kuolleena 2. elokuuta hänen Washington DC:n asuntonsa kylpyhuoneen lattiasta. Vain kuukautta aiemmin hän oli yrittänyt toimittaa paperit Wasserman-Schultzille petostapauksessa, jonka mukaan puolue oli suosinut Hillary Clintonia esivaaleissa epäoikeudenmukaisesti Sandersin sijaan.


Listan Clintonin kanssa työskennelleiden ihmisten kuolemista on alun perin laatinut oikeistolainen radiopersoona Linda Thompson. Hänkin kuoli varhain toukokuussa. Hän oli 56-vuotias, kun hän otti yliannoksen mahalaukun ohitusleikkaukseen määrättyä lääkettä, joka oli tehty yli vuosikymmen sitten. Wilson löydettiin kuolleena toukokuussa ilmeisen itsemurhan seurauksena hirttämällä. Washington City Paperin kirjoittamana:.


19. toukokuuta D. hallitus menetti yhden varhaisen Home Rule -aikakauden johtajista ja taitavimmista lainsäätäjistä. Valtuuston puheenjohtaja John A. Wilsonin vaimo Bonnie ja autonkuljettaja löysivät Wilsonin kuolleena lounaiskodin kellarissa. Hänen kuolemansa, jonka Metropolitan Police Department johti itsemurhaan, lähetti shokkiaaltoja D.


poliittisella näyttämöllä, josta Wilson oli vuoden veteraani. Pitkäaikainen Ward 2 -neuvoston jäsen, joka aloitti neuvoston puheenjohtajana vuonna, oli tunnettu omasta röyhkeästä politiikastaan. Jokaisella näistä kuolemantapauksista näyttää olleen mysteeripilvi tapahtuman ympärillä. Joissakin tapauksissa uhreja ammuttiin teloitustyylillä tukahduttimilla varustettuina tuliasein.


Yleisön pitäisi kysyä, kuinka yleistä on, että pariskunta, kuten Bill ja Hillary, sattuu tuntemaan 47 ihmistä, jotka kuolivat väkivaltaisissa ja mysteerien peittämissä kuolemantapauksissa? Arkansas-sotilas Danny Fergusonin entinen vaimo, vuoden ikäinen Kathy Ferguson, löydettiin kuolleena toukokuussa olohuoneestaan ​​ampumalla oikeaan temppeliinsä. Se katsottiin itsemurhaksi, vaikka siellä oli useita matkalaukkuja pakattuna, ikään kuin hän olisi menossa jonnekin. Danny Ferguson oli syytettynä yhdessä Bill Clintonin kanssa Paula Jones -oikeudenkäynnissä, ja Kathy Ferguson oli mahdollinen Paula Jonesin todistaja.


Los Angeles Times raportoi:. Presidentti Clintonia vastaan ​​nostettuun seksuaalista häirintää koskevassa oikeusjutussa syytettynä osavaltion sotilaan entinen vaimo kuoli näennäiseen itsemurhaan. Kathy Ferguson, 37, löydettiin kuolleena ampumahaavasta oikeaan temppeliin varhain keskiviikkona poikaystävänsä kotoa, sanoi Mark Malcolm, Pulaskin piirikunnan apulaiskoroner. Kathy Ferguson 10. toukokuuta, Clintonin tapausten todistaja "Itsemurha ampumalla" -kuva.


Shelton, Arkansasin osavaltion sotilas, oli Kathy Fergusonin morsian. Hän kritisoi morsiamensa itsemurhapäätöstä ja löydettiin kuolleena Sherwoodista Arkansasista 12. kesäkuuta ampumahaavasta, joka levisi morsiamensa haudalle.


Poliisin ilmoituksen mukaan kuolemaan johtanut laukaus oli oikean korvan takana ja ulostulokohta vasemman korvan takana. Baugh kuoli väitetysti hyppäämällä ulos korkean rakennuksen ikkunasta tammikuussa Hänen lakimiehensä väitetään tehneen itsemurhan kuukautta myöhemmin.


Los Angeles Times kirjoittaa hänen asiakkaastaan ​​Dan R. Lasateri:. Dan R. Lasater, Arkansasin ystävä ja varainkeruu, joka on osoittautunut häpeäksi presidentti Clintonille, teki keskiviikkona parhaansa korjatakseen menneisyyden vääryydet esiintyessään senaatin Whitewater-komitean edessä. Lasater, tuomittu kokaiinin käyttäjä ja jakelija, myönsi avoimesti lobbaneensa Clintonia kuvernöörinä ja osallistuneensa hänen valtionkampanjoihinsa pyrkiessään saamaan liiketoimintaansa joukkovelkakirjalainojen merkintäliiketoiminnalleen.


Martin oli CIA:n kirjanpitäjä alihankkija ja kuoli 23. lokakuuta. Huomioitavaa: Martinilla oletettiin olevan tietoa Barry Sealistä, Mena Arkansasin lentokentän huumeiden salakuljetustapauksesta. Seal kuoli kolmeen ampumahaavaan. Jälleen kerran useat raportit osoittivat, että Florence Martinilla oli kuollessaan Barry Sealin nimissä Caymansaarilla sijaitsevan Fuji-pankkitilin tili ja PIN-numerot, jolla oli.


Välittömästi hänen kuolemansa jälkeen rahat siirrettiin Neitsytsaarille. Colemanilla oli kuulemma suhde Bill Clintonin kanssa, kun hän oli Arkansasin oikeusministeri. Hän kuoli takaraivossa saatuun ampumahaavaan, jonka katsottiin olevan itsemurha.


Hän oli raskaana kuollessaan. Suzanne Coleman Hänellä oli suhde Bill Clintonin kanssa hänen ollessaan vielä Arkansasin oikeusministeri. 15. helmikuuta, virallinen raportti väittää itsemurhan, mutta häntä ammuttiin takaraivoon.


Hän oli myös 7 kuukautta raskaana, hän sanoi, että Bill oli lapsen isä, ruumiinavausta ei sallittu. Hän kuoli yhden auton onnettomuudessa ilman tiedossa olevia todistajia.


Hänen ruumiinsa sinkoutui 33 metrin päähän autosta, mikä osoitti erittäin suurta nopeutta. Kauniiksi naiseksi sanottu Grober matkusti paljon Clintonin kanssa hänen kuolemaansa asti. Minulla oli etuoikeus työskennellä hänen kanssaan useiden vuosien ajan. Paula Grober Hän oli Bill Clintonin puhetulkki kuuroille. Hän matkusti hänen kanssaan laajasti kuolemaansa asti. Hänet löydettiin kuolleena 9. joulukuuta 33 metrin päästä autostaan.


Silminnäkijöitä ei tiedossa, vain hänen autonsa oli osallisena onnettomuudessa. Casolaro oli tutkiva toimittaja, joka tutki Menan lentokenttää ja Arkansas Development Finance Authoritya. Hän viilsi ranteensa ilmeisesti kesken tutkimuksensa. Rungossa oli kolme syvää viiltoa oikeaan ranteeseen ja seitsemän vasempaan ranteeseen, jotka tehtiin yksireunaisella partakoneen terällä. New York Times raportoi:. Freelance-kirjailija, joka löydettiin kuolleena ranteisiinsa viiltyneenä hotellihuoneesta Martinsburgissa, W.


Joseph Daniel Casolaron, 44-vuotiaan, ruumis Fairfax Citystä, Va. Asia on ollut tuomioistuimissa lähes vuosikymmenen ajan, ja Mr. Anthony Casolaro Arlingtonista, Va. Casolaro sanoi suhtautuvansa hyvin skeptisesti siihen, että hänen veljensä teki itsemurhan useista syistä, mukaan lukien tosiasiat, että hänen veljensä oli äskettäin saanut lukuisia tappouhkauksia ja ettei yhtään hänen tapaukseen liittyvistä muistiinpanoistaan ​​löytynyt hänen ruumiistaan.


Itsemurhahavainnon teki Dr. Wilcher oli asianajaja, joka tutki ryöstöä Branch Davidian -yhteyteen Wacossa, Texasissa. Hänet löydettiin kuolleena wc:stä 22. kesäkuuta Washingtonissa. Hän oli toimittanut laajan valaehtoisen todistuksen silminnäkijöiden todistajanlausunnolla Wacon tapahtumista Janet Renolle 21. toukokuuta. Vaikka Wilcher ei kyennyt tekemään yhteistyötä, kerrottiin, että Wilcher työskenteli Danny Casolaron kanssa Menan, Arkansasin tutkimuksessa.


Walker oli yksi Whitewater-tutkijoista, joka työskenteli Resolution Trust Corp. Hänen väitetään hyppääneen kuolemaansa Arlingtonissa, Virginiassa sijaitsevan asunnon parvekkeelta 15. elokuuta. Hän tutki Morgan Guaranty Whitewater -skandaalia. Jon Parnell Walker Tutkija, joka tutkii tapausta Morgan Guaranty Bank -skandaalista, johon Bill Clinton liittyy. Vince Fosterin kerrottiin myös vierailevan Walkerien kotona säännöllisesti. Hänet heitettiin pois parvekkeelta ja kuoli 15. elokuuta, Wise kuoli 29. marraskuuta, Wise oli Ron Brownin ja John Huangin läheinen työtoveri ja löydettiin kuolleena hänen lukitusta toimistostaan ​​kauppaministeriön neljännessä kerroksessa.


Hän oli osittain alasti ja hänellä oli ruhjeita koko kehossaan. Nainen tunnistettiin Barbara Alice Wise, 48, Gambrills, Md. Kauppaministeri Mickey Kantorin päätiedottaja Anne Luzzatto kertoi, että hänen työskentelyyksikkönsä toimitti analyyseja eri toimialoille vientimyynnin lisäämiseen tähtäävistä tutkimuksista.


Nainen oli viimeksi nähty elossa Commercessa myöhään keskiviikkona iltapäivällä ennen kuin virasto suljettiin kiitospäivän vuoksi. District of Columbian poliisin murhatutkija Michael Farish sanoi, että poliisit eivät ole löytäneet merkkejä rikoksesta ja uskovat hänen kuolleen luonnollisiin syihin. Mutta tapauksen tutkintaa jatkettiin henkirikoksena, hän sanoi. Paikallinen televisioasema WRC lainasi tuntemattomia poliisilähteitä sanoneen, että toimisto, josta ruumis löydettiin, oli lukittu ja ruumis oli osittain alasti.


Kun hänen ruumiinsa löydettiin, Bill Clinton teki improvisoidun lennon takaisin Valkoiseen taloon Camp Davidista. Mitä tulee hänen kyseenalaiseen elämäkertaansa? Hillary ja Bill Clinton tavoittelevat tavoitettaan yhä enemmän valtaa olympiaurheilijan hellittämättömällä hylkäämisellä ja rautaisella tahdolla. Mutta toisin kuin olympia-amatöörit, Hill ja Bill ovat ammattilaisia: he näyttävät saavan mitä haluavat, hinnasta riippumatta.


Käytä maalaisjärkeä. Käytä todennäköisyystiedettä. Ja kysy itseltäsi, kuinka todennäköistä on, että keskivertoihminen kuolee lähipiirissään mystisesti tai joutuisi hittimurhan uhriksi.


Epäilemättä Clintons ei rakastanut häntä. Tästäkö syystä hänet löydettiin kuolleena aseen kanssa hänen 54. birdiellään vuoren huipulta Pennsylvaniassa? En koskaan tappaisi itseäni. John Huangille erityisluvan myöntänyt apulaiskauppaministeri kuoli pian sen jälkeen pienessä lento-onnettomuudessa Kroatiassa vuonna Turmassa menehtyi myös kauppaministeri ja entinen DNC:n puheenjohtaja Ron Brown.


Congressional Record Volume, numero 74, 23. toukokuuta, sanoo:. Presidentti, Kroatiassa viime kuussa tapahtunut traaginen lento-onnettomuus, jossa kauppaministeri Ron Brown kuoli, kuoli myös muita merkittäviä kauppaministeriön virkamiehiä, mukaan lukien Charles F.


Meissner, joka oli kansainvälisen talouspolitiikan apulaissihteeri ja joka oli myös maahanmuutto- ja kansalaisuuspalvelun komissaarin Doris Meissnerin aviomies. Charles Meissner Ron Brownin kansainvälisen kaupan apulaissihteeri, kuvassa alla Bill Clintonin kanssa. Hän antoi myös erityisluvan John Huangille.


31. toukokuuta Charles oli samalla lennolla, joka tappoi Ron Brownin. National Kiropractic Health Care Advisory Committeen puheenjohtaja kuoli asianajajansa Steve Dicksonin kanssa pienessä lento-onnettomuudessa. NTSB:n mukaan lentokone syttyi tuleen ilmassa ja kaatui lentäjän yrittäessä tehdä hätälaskun. Barry Seal oli huumeita käyttävä TWA-lentäjä Menasta, Arkansasista. Sytytin oli se automekaanikko Johnny Lawhorn Jr. Barry Seal oli vaaraa rakastava lentäjä ja vuosien tunnetuin kokaiinin salakuljettaja.


Hänet murhattiin Baton Rougessa, Louisianassa vuonna, kolme konekiväärimiestä, jotka myöhemmin pidätettiin ja tuomittiin. He olivat kolumbialaisia, ja viranomaiset sanovat, että he olivat yhteydessä Medellinin huumekartelliin. Louisianan oikeusministeri kertoi U. Vuonna Seal aloitti salakuljetusoperaationsa hyvin vartioidulta ja salaiselta lentokentältä Menassa, Arkansasissa. On ollut kysymyksiä siitä, olisiko silloin Arkansasin kuvernöörinä toiminut Bill Clinton voinut katsoa toiselta suunnalta, jos hän tiesi huumeiden salakuljetuksesta, mutta siitä ei ole saatu näyttöä.


Toimittaja on saanut ensikäden tietoa Barry Sealin ystäviltä. Heidän mukaansa tapahtuman avaimena esiin nouseva nimi on liittovaltion tuomari Frank Polozola.


Caceres oli ihmisoikeusaktivisti Hondurasista, joka murhattiin kotonaan La Esperanzassa. Raporttien mukaan hän oli nimennyt Hillary Clintonin vastuuseen Hondurasin vallankaappauksesta, joka kaatoi demokraattisesti valitun presidentin Manuel Zelayan. Stanley Heard – National Kiropractic Health Care Advisory Committeen puheenjohtaja, kuoli asianajajansa Steve Dicksonin kanssa pienessä lento-onnettomuudessa. Hänet löydettiin kuolleena, kun hänen autonsa oli törmännyt pylvääseen. Hänen kuolemansa oli väitetty itsemurha, eikä hänen raporttiaan koskaan julkaistu.


Raporttien mukaan pojat ovat saattaneet törmätä Mena Arkansasin lentokentän huumeoperaatioon. Kiistanalainen tapaus, alustavan raportin mukaan kuolemantapaus johtui nukahtamisesta rautateillä. Myöhemmissä raporteissa kerrotaan, että kaksi poikaa oli tapettu ennen kuin heidät asetettiin raiteille.


Monet tapaukseen liittyvät kuolivat ennen kuin heidän todistuksensa ehti tulla suuren tuomariston eteen. Hänet tapettiin ryöstössä July Barkley Jr. Reynolds 38 – Sgt. Brian Hanley 39 – Sgt. Tim Sabel 40 — kenraalimajuri William Robertson 41 — eversti. William Densberger 42 — Evs.


Robert Kelly 43 – Spec. Gary Rhodes 44 — Steve Willis 45 — Robert Williams 46 — Conway LeBleu 47 — Todd McKeehan. Cory Daniel Kappy 10. syyskuuta Hän tapettiin noin a. Assange esiintyi hollantilaisessa Nieuwsuur-ohjelmassa, jossa hän vihjaili voimakkaasti, että Rich murhattiin ja että hän oli todellakin hänen lähde Mediaiten kautta:.


Mutta kun häneltä kysyttiin, oliko Rich Wikileaks-lähde, Assange kieltäytyi vahvistamasta tai kiistämästä sitä. Zanotti nimesi niistä muutaman:. John Ashe: YK:n yleiskokouksen entinen presidentti odotti oikeudenkäyntiä lahjontasyytteiden vuoksi, kun hän ilmestyi kuolleena kesäkuussa, ilmeisesti murskaanut oman henkitorvensa nostaessaan painoja kotonaan. Victor Thorne: Thorne oli itsekin salaliittoteoreetikko ja holokaustin kieltäjä, mutta hänen itsemurhansa ampumahaavasta kiinnitti poliittisen median huomion, koska hänen uusin projektinsa – tulossa oleva kirja – oli kuulemma Hillary Clintonin oppositiotutkimuksen aarreaitta.


Joe Montano: Demokraattien varapresidenttiehdokkaan Tim Kainen apulainen kuoli ilmeiseen sydänkohtaukseen Falls Churchissa, Va. Montano, joka oli lähellä Kainea ja ollut hänen palveluksessaan useita vuosia, työskenteli demokraattisen kansallisen komitean palveluksessa kuollessaan. Shawn Lucas: Lucas, päälakimies ja prosessipalvelin Bernie Sandersin kannattajien nostamassa DNC:tä vastaan ​​​​petosasiassa, löydettiin kuolleena kylpyhuoneensa lattialta juuri viime viikolla.


Hän oli juuri esiintynyt virusvideolla, joka näytti hetken, jolloin hän yllätti DNC:n virkamiehet petossyytöksillä. Tiedämme, että DNC-vuodot olivat vahingollisia, kiusallisia ja aiheuttivat Sandersin kannattajille uuden vihan tunteen demokraattisen puolueen perustamista kohtaan.

No comments:

Post a Comment

Best free dating sites for europe

Best free dating sites for europe Furthermore, the start is free, so you can create a best free dating sites for europe and start browsing ...